Dypvannsfiske

Fang din egen mat

Reis med åpen båt ut til det store, åpne havet, pust inn den friske luften og fang din egen mat som en ekte fisker! Denne turen tar deg til det fiskerike havet utenfor Vesterålen, hvor du får bruke top notch utstyr. Forbered deg på en spektakulær tur gjennom det dramatiske landskapet og ut til dypvannet.

Båten er spesialbygget for dypvannsfiske, og har plass til 8 fiskere om gangen. Båten er fullt utstyrt med profesjonelt utstyr som sørger for en spennende fiskeopplevelse. Med 2 x 225 hk kan båten ta deg ut til havet på kort tid, og reise effektivt mellom gode fiskesteder hvis det blir nødvendig.

Få tips fra lokale fiskere

Lokale fiskere som har vokst opp på havet vil gi deg sine beste tips for å få fangst, og hjelper deg med utstyret. Underveis forteller de gjerne om hvordan det er å leve som en fisker her i Vesterålen. Mens du fisker kan du nyte det vakre landskapet.

Om Bord serverer vi deg varm drikke og snacks. Fisketuren inkluderer en flytedress og fiskeutstyr. Ta med varme, solide sko, lue og votter. Vi anbefaler varmt undertøy og en ull/fleecegenser.

Vi kan arrangere et kurs i filetering og tilberedning (smørdamping) av fisken du har fanget selv for en ekstra kostnad.

Foto: Lets go fishing

Details

Dates: September 14 - 21st 2018

Location: Lofoten, Norway

Available seats: 10/10

Difficulty level: Easy

Price: 2790,- NOK. 

Pris

2790,- NOK

Pris m/tilberedning

2890,- NOK

Booking

Booking av opplevelser må gjøres via telefon 76 15 29 99 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ka nu?

Kontakt oss

Vesterålen Kysthotell AS

Telefon: 76 15 29 99
Adresse: Pb 64, 8455 Stokmarknes
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.